Om mig

Jeg er født i 1967, autoriseret psykolog, godkendt specialist og supervisor i psykoterapi (Dansk Psykologforening), samt specialist i klinisk voksenpsykologi (Norsk Psykologforening). Jeg blev uddannet ved Universitetet i Bergen (Cand. Psychol.) i 1999 og har siden specialiseret mig i klinisk voksenpsykologi (1999 – 2006) og klinisk børne- og ungdomspsykologi (2006 – 2012).

Jeg har arbejdet som psykolog siden 1998 og haft privat deltidspraksis siden 2000. Jeg har erfaring med psykoterapi med voksne, unge og børn, supervision af psykologer, læger og andre fagpersoner, vejledning af forældre og plejeforældre, ledelse, undervisning, samt været medarbejder i forskningsprojekter indenfor psykoterapi og psykiatri.

Min psykoterapeutiske orientering er psykodynamisk og jeg har videreuddannet mig i psykoanalytisk psykoterapi ved Institutt for Psykoterapi i Norge (2004 – 2005) samt intensiv dynamisk korttidsterapi (2009 – 2012) med Patricia Coughlin, Ph.D. Jeg har siden 2012 modtaget supervision og videreuddannelse af professor Allan Abbass, Dalhousie University og Jon Frederickson, ISTDP Institute. Jeg har desuden kontinuerligt deltaget i videreuddannelse og supervision siden 1999.

Jeg tilbyder psykoterapi til voksne, unge, par og familier samt supervision og undervisning i psykodynamisk psykoterapi, vejledning af forældre og psykologiske undersøgelser af børn og unge, med henblik på efterfølgende vejledning af familien.

Som led i kvalitetssikringen af mit arbejde optager jeg regelmæssigt mine psykoterapeutiske konsultationer på video, såfremt du som klient samtykker til dette. Formålet er, at bedre kunne planlægge din behandling og udforske udvalgte problemstillinger sammen med min vejledere (Jon Frederickson og Allan Abbass) og vejledningsgruppe (danske psykologer). Videooptagelserne er underlagt tavshedspligt og opbevares forsvarligt sammen med øvrigt journalmateriale.